La Roche Posay Lipikar Gel Lavant Temizleme Jeli

La Roche Posay Lipikar Gel Lavant Temizleme Jeli

Herkese Selam ,
Uzun zamandır kullandığım dermokozmetik bir cilt bakım ürününden bahsetmek istiyorum sizlere . Hassas ciltlerin özellikle kullanması gereken La Roche -Posay markasına ait Lipikar Lavant Yüz Temizleme Jelinin detaylarına birlikte bakalım.

La Roche Posay Lipikar Gel

Bebeklerin dahil tüm aile üyelerinin rahatlıkla kullanacağı bu cilt temizleme ürünü akne oluşumunu engellerken cildinizdeki sorunları da düzeltmeyi hedefliyor . Özellikle hassas ve karma ciltliyseniz benim gibi çok seveceğinizden eminim . Üstelik 400 ml olmasından dolayı fiyat performans ürünü diyebilirim. Sabah ve Akşam Kullanıma da uygun bir ürün kendisi ..

La Roche Posay Lipikar

Cildinizin fizyolojik PH dengesine zarar vermeden içerisinde yatıştırıcı etkiye sahip Niacinamide ve lipid yenileyici Shea yağı sayesinde cilt bariyerini onarmaya yarımcı oluyor . Bebekleriniz için de güvenle kullanabilirsiniz. Yüzünüzü yıkarken göz yakmamasını ve makyajı derinlenmesine temizlemesini de çok sevdim.

Ürün Bileşimi:
AQUA / WATERSODIUM LAURETH SULFATEPEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATEGLYCERINCOCO-BETAINEPOLYSORBATE 20PEG-7 GLYCERYL COCOATECITRIC ACIDCOCAMIDE MEANIACINAMIDEPARFUM / FRAGRANCEPEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATEPEG-60 HYDROGENATED CASTOR OILPEG-75 SHEA BUTTER GLYCERIDESPOLYQUATERNIUM-11PPG-5-CETETH-20PROPYLENE GLYCOLPRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OILSODIUM BENZOATESODIUM CHLORIDESODIUM HYDROXIDE


La Roche Posay Lipikar Kullananlar

Ürünü Dermoeczanemden temin etmiştim sizde güvenle dermokozmetik ürünleri oradan sipariş verebilirsiniz . Yine buradan ürünü inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Zaman zaman olan kampanyalı ve hediyeli indirimleriyle çok sevdiğim bir site .

La Roche Posay Lipikar Kullananlar

Sevgiyle Kalın..



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum