Ocean Ufo Akıllı Maske Terapisi İncelemesi

Ocean Ufo Akıllı Maske Terapisi İncelemesi

Herkese Merhaba ,
Bugün sizinle bir süredir denediğim Ocean Ufo Akıllı Maske Terapi cihazından bahsedelim istiyorum. Artık maskeler hayatımızın bir parçası oldu ve nasıl en verimli haliile kullanırı bu çokça araştırılmaya başlandı. Bende sizinle maske keyfini terapi haline dönüştüren bir cihaz getirdim. Üstelik çok uygun fiyatlı .. Yazının devamında buluşalım.

Ocean Ufo Akıllı Maske Terapisi İncelemesi

Şarjlı bir tasarıma sahip Ufo Akıllı Maske Terapisi ilk olarak dijital ve hem İngilizce hem çince ekrandan oluşuyor . Üzerinde farklı titreşim ve renk modları var bunları yazının devamında paylaşacağım. Farklı olan elinize aldığınızda arka kısmındaki bölümü elinizin tanıması gerekiyor yani oraya dokunmadan cihaz çalışmıyor. Yanında 5 adet kendi maskesi ile geliyor ki ben maskelerini de çok sevdim.

Ocean Ufo Akıllı Maske Terapisi Kullananlar

Mavi Işık ; Akne azaltıcı , gözenekleri sıkılaştıran bir ışık frekansı yayıyor . Maskenizi aynı yerde sürekli bekleterek uygulamamalısınız . Sürekli hareket halinde olmalı. Kızarıkları nötrleme işlemi yapıyor. Akne azalttığını bundan mı kaynaklı bilmiyorum ama deneyimledim diyebilirm. Gözenekler konusunda bir fark hissetmedim.



Kırmızı ışık ise cildi sağlıklaştırıcı etkiye sahip. Daha canlı ve kırışıklık görüntüsünü en aza indirmeyi hedefliyor :)

Ocean Ufo Akıllı Maske Terapisi Kullananlar

Arkasındaki iyonik çip ve çalışmasını sağlayan yer ise burası ..

Ocean Ufo Akıllı Maske Terapisi Yorumlar

Ek olarak göz bakımı modu , pozitif negatif iyonlar Titreşim ve sıcaklık gibi farklı özellikleri sahip. Bunlarda yine aynı şekilde gözenek içerisindeki kirleri çekmeye  ,cildi sıkılaştırmaya , elastikiyet sağlama gibi bir çok özelliğe sahipler :)

Ben cihazı genel olarak sevdim ve faydalı buldum en azından cildinize bakım yaparken keyifli vakit geöirmenizi sağlıyor ki uzun süreli kullanımda etkisi de şahane . Bu arada ben diğer kâğıt maskelerimi yaparken de cildimde cihazı gezdiriyorum o konuda da tek bir maskeye bağlı kalmaması güzel bir özellik. Almak isterseniz buradan inceleyebilirsiniz..
 
Sevgiyle Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

4 Yorum

  1. Yüksek fiyatlı muadiline göre denemenin bir zararı olmayacağı kanısındayım. Detaylı etkilerini ilerleyen zamanlarda güncel bir yazı ile bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, bu cihazı halen kullanmakta mısınız? Bu yazıyı paylaştığınız zaman henüz yeni kullanıma başlamışsınız. Uzun vadedeki görüşlerinizi merak ettim. Önerir misiniz halen? Başka hiçbir yerde kullanıcı yorumuna rastlamadım ama merak da ediyorum.😌

      Sil
    2. Merhabalar , açıkcası düzenli kullanma zamanım olmadı ama düzenli kullamaya çalıştığımda çok olumlu etkilerini gördüm diyebilirim cildinize ışıltı katıyor kullandığınızfa öneririm ❤️

      Sil
    3. Ürünü uzun zamandır kullanıyorum instagramımda detaylı kullanım videomu bu bağlantıdan izleyebilirsiniz :)

      https://www.instagram.com/reel/CMtqvh_jZEJ/?igshid=12286fq9v8elb

      Sil