La Fera Markasını İnceliyorum !

La Fera Markası KozmetikHerkese 2021 Yılından Merhaba !
1 yılı daha geride bırakırken sizinle yüzlerce ürün inceledik . Bu konuda inanılmaz mutluyum ve her birinize teşekkür etmek istedim. Yılın son ayında karşıma çıkan ve oldukça da sevdiğim ürünleri oluşmaya başlayan bir markadan söz edelim istedim ve ürünleri detaylı incelemeden önce markaya kısa bir giriş yapalım istiyorum. La Fera markasını daha önce duydunuz mu ? Duymadıysanız şimdi TRENDYOL'DA ! Detaylarına birlikte bakalım :) 

La Fera Kullananlar

Ürün çeşitliliği olarak oldukça geniş bir marka olmuş ve denemem içinde büyük bir yılbaşı paketi göndermişlerdi . Açıkcası sizlere uygun fiyatlı ürünler deneyeceğim için çok mutlu oldum . Ve elbette denemeye başlandılar bile. Özellikle markanın objektif yorumlarıma önem vermesi ve bu sayede sevmediğim ürünlerde de tasarım ve yapısal anlamda iyileşmeyi hedeflemeleri gerçekten benim için çok değerli bir davranıştı .

La Fera Yorumları
Far paleti denildiğinde bende akan sular duruluyor bilirsiniz ve mümkünse highlighter :) İşte bu marka 2 anlamda inanılmaz başarılı ürünler piyasaya çıkardılar ve özellikle fondoten değişimine açık bir insan olmamama rağmen denediğim fondoten ve kapatıcılarında da çok memnun kaldım. Zamanla hepsini inceliyor olacağız. 

La Fera Kullanıcı Yorumları

La Fera Kullanıcı Yorumları

La Fera Kullanıcı Yorumları

Ben markaya bu özenli sunumları ve şahane detayları için ön bir yazı ile teşekkür etmek istedim hepsini detaylarıyla diğer yazılarımda ve La Fera kategorisinde bulabileceksiniz :)
La Fera Kullanıcı Yorumları
Sevgiyle Ve Mutlulukla Kalın..

Yeni yıl tüm dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl olarak gelsin sizlere..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..
Facebook: Galaxy Eskizi 
Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

3 Yorum

  1. Paletin renkleri de çok güzel güle güle kullan canımm :)!

    YanıtlaSil
  2. Markayı ilk defa duydum. Hemen inceleyeceğim canım :)

    YanıtlaSil