Solgar Biotin Vitamin Kullanıcı Yorumları


Herkese Merhaba ,
İnstagramda sürekli soru aldığım konuların en başında saç bakımı , saçlarımı nasıl kısa sürede uzatabilirim ? Yada saç bakımımda olmazsa olmazım neler ? Bu konulardan biraz bahsetmek istiyorum. Hazırsanız yazının devamında buluşalım .


Saç bakımı nasıl olmalı veya kısa saçlar nasıl uzatılmalı ya da saç nasıl sağlıklı uzar konuları en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır . Bu bana Instagram hesabımda özellikle kendimi paylaştığımda veya cilt bakımı yaparken saçlarımın daha çok dikkat çekmesi ile gelen sorulardan sanırım :) Peki ama saçlarımıza nasıl bakmalıyız ? Veya saç uzatmak için neler kullanıyorum ? Bunlar uzun uzun aşamalar olsa da kısaca bahsetmek istiyorum.

Saç uzatmak için ;

  • Öncelikle beslenme düzeniniz çok önemli sağlıklı beslenmek bunların en başında geliyor .
  • Saçları özellike Ay takvimini önemseyerek Aslan burcundayken kesiyorum ve bir kuaföre de gitmeden bu işlemi kendim evde yapıyorum. Zaman zaman her duş sonrası kestiğim oluyor.
  • Kesinlikle doğal saç bakım maskeleri ve doğal yağlar haftada 1 mutlaka bakım günüme ayırıyorum.
  • Bunların dışında ayda bir evde uyguladığım keratin bakımım var onu da buradan okuyabilirsiniz.
  • Evet belki basit bir adım ama en önemlisi duştan çıkmadan önce saçlarımı öne atıp buz gibi su ile son durulama yapıyorum bu da saçımı sağlıklı ve parlak gösteren bir aşama ..
Şimdi bunlarn hepsini yapıyorum ama uzamıyor diyenler için vücudunuzda her vitaminin görevi olduğu gibi saçlarınızın da bakımını sağlayan Biotinden yardım almalısınız . Ben çok uzun yıllardır aralıklı olarak Biotin kullanıyorum ve bunu düzenli yapıyorum . Artık tırnaklarım ve saçlarım çok daha hızlı ve sağlıklı uzarken ; bıraktığımda da sorun yaşamıyorum çünkü Biotin benm  hayatımda 10 yıldır var neredeyse :) 


Önerebileceğim vitamin markaları arasında Solgar uzun yıllardır kullandığım ve en güvendiklerimden listenin başında yer alıyor . Eczanelerden bulabilirsiniz ben öyle yapıyorum :) 5000 mg kullanıyorum bu ürüne ait 1000 mg var ama yeterli olduğunu düşünmediğim için özellikle 1000 mg tercih etmiyorum. 



Günde sabah özellikle kahvaltımla birlikte alıyorum. Saçları hızlı uzatmak ve sağlıklı olmasını istiyorsanız Biotin önemli adımlar arasındadır :) 

Biotin Ne İşe Yarar ?

Biotin vücutta birçok metabolik faaliyette ihtiyaç duyulan bir vitamindir. Yağ, karbonhidrat ve amino asit metabolizmalarında görev alır. Kan şekerinin düzenlenmesine yardımcı olabileceğine dair çalışmalar bulunan biotin;

  • Enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.
  • Makro besin öğeleri metabolizmasına katkıda bulunur.
  • Saçın korunmasına katkıda bulunur.
  • Mukozanın korunmasına katkıda bulunur.
  • Cildin korunmasına katkıda bulunur.


Umarım yararlı bir yazı oluştur sizler için ..




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..
Facebook: Galaxy Eskizi 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum