Ödem Atan Ve Zayıflatan Yeşil Detoks İçecek _Evde Hazırlama_

Yeşil Detoks İçecek

Herkese Merhaba ,
Marka çekimlerimden dolayı buraya uzun zamandır yazı yazamıyordum ve çoook özledim . İlk fırsatımı bulmuşken de sizinle instagramdan sürekli paylaştığım ve sorduğunuz yeşil içecek& detoks içeceğim ile geldim. Ne işe yarıyor bu yeşil içecekler ? Detoksun vücudumuza faydası nedir ? Ben neden ve nasıl kullanıyorum ? Hepsi yazının devamında sizinle..

Yeşil Detoks İçecek Faydaları

Özellikle hareketsiz kaldığımız pandemi döneminde maalesef ki hareketlerimizin kısıtlanmasından dolayı kilo artışı ve orantısız kilo artması sorunlarıyla karşılaştık. Bu yüzden yeni aldığım Blender ile bende kendime sağlıklı içecekler yapmaya başladım :) Bazen de eğlenceli içecekler .. 

Bu anlamda yeşil su & detoks içeceğini aslında her gün 21 gündür hatta 28 . gündeyim sürekli uygulamaya çalışıyorum ki hiç aksatmadım. Bu düzenli alışkanlığın hayatıma getirisi daha zinde ve sağlıklı bir vücut aynı zamanda da ruh hali:) 

Yeşil detoks içecekleri özellikle bel ve göbek bölgesindeki yağlanmanın önüne geçiyor . Alışkanlık haline getirebilirseniz de oldukça sağlıklı bir öğün benim için. 

Yeşil Detoks İçecek Malzemeleri

Sabah uyandığımda ;
  • 1 Limon 
  • Bir kaç dal Maydonoz 
  • 1 Yeşil Elma 
  • Bir kaç dal Nane 
  • Kivi veya Salatalık 

Ruh halime göre biraz su ekleyerek hepsini karıştırıp sağlıklı bir içecek elde ediyorum. Ofisinize ,işinize her anlamda götürürerek de ara öğün olarak ya da gün içerisinde tüketebilirsiniz.


Yeşil Detoks İçecek Malzemeleri

Ürün çekimlerimde de bazen prop olarak kullanılması renk katıyor :D
Afiyet Olsun :)



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..
Facebook: Galaxy Eskizi 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum