Avon Yeni Ürünleri Deneyelim

Avon Yeni Ürünler

Herkese Merhaba ,
Bugün sizinle yakın zamanda denemeye başladığım Avon ürünlerinden bahsetmeye geldim . Özellikle parfümlerini denemeyi çok seven bir kişi olarak koleksiyonumun büyük çoğunluğunu oluşturduklarını söyleyebilirim. Hazırsanız detaylarına geçelim .

Avon Yorumları

Özellikle kış ayları için muhteşem bir tercih olacak Attraction Desire inanılmaz çekici bir kokuya sahip. Erkek parfümlerini de çok seven biri olarak bu ikiliye bayıldığımı söyleyebilirim bir sonraki yazı da parfümleri de detaylı inceleyebiliriz. Ama şunu söyleyebilirim ki kalıcı , imza koku severler için muhtelem bir tarza sahip.

Avon Maskara Kullananlar

Şişe tasarımlarının da birbirini tamamlaması bence özel günleriniz adına harika bir hediye seçimi olacaktır diye düşünüyorum. 

Avon Kullananlar

Yazının başlığı yeni ürünler olsa da Avon Euphoric maskara geçen sene favori maskalarımdandı . Kıl fırça yapısı sayesinde yüksek oran da hacim sağlayan bir maskara ve maskara ucunun sert olmasından dolayı kirpikleri şahane kavrayan bir yapısı var . Maskara yazılarım bölümünde detaylı incelemesini okuyabilirsiniz.



Avon Attraction Parfüm

Avon saç bakım yağlarını lise yıllarımdan itibaren sürekli kullanan bir kişiyim. Ancak gözüme yeni çarpan ekstra ışıltı sağlayan yeni bakım serumu oldu bunu da en yakın zamanda inceleyerek sizinle başka bir yazıda buluşabiliriz.:)

Avon Saç Bakım

Sevgiyle Kalın..
Umarım severek okuduğunuz bir yazı olmuştur. Sevgiyle ve ışıkla kalın.



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

2 Yorum