La Fera Conceal & Foundation İncelemesi

La Fera Conceal & Foundation İncelemesi

Herkese Merhaba ,
Bugün sizlere yeni bir marka olan La Fera Cosmetics ailesinden hem kapatıcı hem fondoten olarak kullanabileceğiniz bir ürünle geldim. Ürünün hem şişe tasarımı hem yapısı hem de pratik kullanıma sahip aplikatörü ile cam şişe olmasından dolayı bence denenmesi gereken ürünler listesinin başında yer alıyor diyebiliriz

Pandemi ile fondöten kullanımımız ciddi oranda azalmışken bende en minimal haliyle uygulama yapmayı seviyorum. Bu üründe kapatıcı ve fondöten olarak kullanılmasından dolayı ekonomik ve uzun vadede yetecek bir ürün oldu benim için. Özellikle göz altlarında grilik yapmaması gün içerisinde oksitlenmemesi nedeniyle tercih ettiğim kapatıcılığa sahip bir kozmetik ürün. 

La Fera Conceal & Foundation Yorumları


Ürüne ait kapatıcı başlığı gibi olan aplikatörü biraz devasa büyüklükte diyebiliriz .:) Bu yüzden yüzünüze fondöten olarak bırakma konusunda da bence başarılı ki ürün kapatıcılığı da yüksek olduğundan dolayı çok çok az almanız yeterli oluyor . 

La Fera Conceal & Foundation Swatch

Bendeki en açık tonu ve sarı alttonlu bir ürün. Bu yüzden bir tık daha bronzlaştığımda daha sağlıklı olacağını söyleyebilirim ancak göz altlarım için şahane bir uyumu var . 

La Fera Conceal & Foundation Swatch

La Fera markasını Trendyol ve kendi sitelerinden de temin edebilirsiniz . İncelemek isteyenler için ürün karma ciltliyseniz seveceğiniz bir fondöten &kapatıcı diyebilirim. Çok kuru ciltler sevmeyebilirler bence ama benim cildimle iyi anlaştı.

La Fera Conceal & Foundation Swatch

Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizlere . Sevgiyle Kalın..




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum