DR.Rena Dermo Kaş ve Kirpik Serumu İncelemesi

DR.Rena Dermo Kaş ve Kirpik Serumu İncelemesi

Herkese Merhaba ,
Bugün sizlere kirpikleri uzatmayı ve kaşlarınızı çoğaltmayı vadeden bir ürün incelemesi ile geldim. Günümüzde özellikle bu zamanlarda kirpik ve kaş ürünlerini oldukça çok görüyoruz . Peki bu ürünler ne kadar nasıl işe yarıyorlar ? Gelin Dr. Rena Dermo Kap ve Kirpik Serumu Birlikte İnceleyelim.


DR.Rena Dermo Kaş ve Kirpik Serumu İncelemesi

Öncelikle ürünü bir aktardan 32 TL civarına almıştım. Açıkçası yapması gereken ve üzerinde yazanları karşılıyorsa benim için değerdi :) Düzenli kullanmaya başladım ve çift taraflı olmasından dolayı da pratik bir kullanımı vardı . Hafif kokulu bir ürün ama rahatsız etmiyor . Bir süre düzenli kullanarak ürünü gözlemledim. İçerisinde kirpik ve kaş çıkardığını vadeden bir bilgi bölümünü de göreceksiniz.

DR.Rena Dermo Kaş ve Kirpik Serumu İncelemesi

Satıcının övmesi ve internetteki yorumları da okuyunca mucize bir ürün gibi görünüyordu . Sonuç ise tam olarak hayal kırıklığı :) Yani o kadar düzenli kullandım ki etkisini görmek adına sadece boşa giden zaman hatta zaman zaman kirpiklerimde dökülmeler bile oldu bu üründen dolayı mı onu bilmiyorum. Hiç beğenmediğim hem de bir daha asla almayacağım boş ürünlerin listesine girdiği için sizinle de görüşlerimi paylaşmak istedim. Almayın :) 

DR.Rena Dermo Kaş ve Kirpik Serumu Kullananlar

Kirpik bakımın da sonuç aldığım 2 şahane ürünü sizlerle yakında paylaşacağım asıl kirpik uzatmak isterseniz mutlaka o iki ürünü öneririm. 


Sevgiyle Kalın...

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com






BENZER YAZILAR

0 Yorum