Maybelline Yeni Sky High Maskara Kullananlar

Maybelline Yeni Sky High Maskara Kullananlar

Herkese Merhaba ,
Bugün son zamanların en en en iyi ve en iddaalı maskarası olan Maybelline Sky High maskaradan bahsetmek istiyorum sizlere . Özellikle yurtdışında en popüler maskara olan Maybelline Sky High ülkemize gelir gelmez tanıtım fiyatıyla satışa sunuldu ve tabiki hemen alındı . Instagram da bir Reels paylaşmıştım ancak bilmeyenler için buradan da bahsetmek istiyorum hazırsanız yazının devamında buluşalım.

Maybelline Yeni Sky High Maskara Kullananlar

Özellikle cansız ve kısa seyrek kirpikleriniz var ise bu maskara tam anlamıyla sizin için tasarlanmış diyebiliriz. Vaov bir etkisi kesinlikle var benim için. Kısaca silikon tasarımının yüksek fiyatlı muadilleri arasında Benefit maskara geliyor . O maskarayı denemedim henüz ancak tasarım ve yapısal özelliklerinin çok benzer olduğunu ilk izlenim olarak söyleyebilirim. Maybelline Sky High maskara kısa kirpikleri zirveye çıkaran iddaalı bir maskara . Vaadlerini yerine getirirken beni çok şaşırttı diyebilirim bu kadar beklemiyordum.

Maybelline Yeni Sky High Maskara

Uzun ve esnek yapısı sayesinde pratik bir uygulama sunuyor . Kısa ve düz kirpiklerimi dipten uca kavrıyor ve saniyeler içerisinde şahane bir uygulama sonucu alıyorum . İlk yapı olarak ıslak bir maskara ancak oldukça kullanışlı ve bulaşma yapmıyor yaklaşık gün içeriside 7-8 saat kullandım ve dökülme , akma , bulaşma sorunu yaşatmadı bana. Bu anlamda da çok başarılı bulduğumu söylemeliyim.

Kısa Ve Düz Kirpikler İçin Maskara

Üstelik kirpiklerinize dipten uca siyahlık ve hacim verirken aynı zaman da kıvırarak kedi göz etkisine sahip olabiliyorsunuz . Ben bu maskaraya bayıldım açıkçası övmekle sonuçlarını bitremeyeceğim için denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

Kısa kirpikler nasıl uzatılır ?

Maybelline En İyi Maskarası

Maskaranın güncel fiyatı diğer Maybelline maskaralardan bir tık yüksek olsa da bence indirim zamanlarında değer ve kesinlikle denenmesi gereken bir maskara olduğunu düşünüyorum. Umarım severek okuduğunuz bir yazı olmuştur bir başka yazıda yeniden görüşmek üzere :) 

Sevgiyle Kalın..

Daha fazla maskara yazısını BURADAN inceleyebilirsiniz..

Daha Fazla Avon ürünlerini BURADAN inceleyebilirsiniz.

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com











BENZER YAZILAR

0 Yorum