Beauty Skin Mask Yeşil Çaylı Kil Maskesi Yorumları



Beauty Skin Mask Yeşil Çaylı Kil Maskesi Yorumları

Herkese Merhaba ,
Bugün sizlerle pratik bulduğum ve severek kullandığım bir kil maskesinden bahsetmek istiyorum. Öyle ki hem kullanım hem hazırlama konusunda pratik olduğu için elim sürekli son zamanlarda bu ürüne gitmeye başladı . Hazırsanız başlayalım.Kil maskeleri benim doğal bakım rutinimde kullandığım en güzel adımlardan bir tanesi. Cildinizdeki sebumu ve yağı dengelerken siyah noktaları ; gözenekleri de gözle görülür oranda azalttığını düşünüyorum. Cildi kurutan canını çeken kil maskelerini toz olarak evde hazırlamayı gül suyu ile yapsam da bazen pratik ürünleri arıyorum açıkcası. O yüzden bu üründe roll on yapısından dolayı sürekli elimin gttiği ürünlerden. İçeriğinde bulunan doğal yeşil çay özleri sayesinde cildi kurutmadan besleyerek temizliyor. 

Ben duş sonrasında kullanmayı daha uygun buluyorum . Cildim hafif buhar banypsu yaptıktan sonra temiz cilde normal bir şekilde sürerek ebkletiyorum. İncecik yapısı sayesinde zaten kolay kayıyor ve kuruduğunda da yıkayarak diğer cilt bakım adımlarımı yapmaya devam ediyorum.

Beauty Skin Mask Yeşil Çaylı Kil Maskesi Yorumları

İçerik konusunu merak edenleriniz olursa yukarıda o kısmıı da ekliyorum. Bence küçük görünmesine karşı şuan 8*9 kez yapmama rağmen hala bitmediği için indirim zamanı 30-40 TL aralığına düştüğünü de göze alırsak bence çok ekonomik, başarılı ve pratik bir ürün. İncelemek isterseniz Trendyoldan temin edebilirsiniz. Ben Ocean mağazasından güvenilir olarak temin ediyorum. 

Beauty Skin Mask Yeşil Çaylı Kil Maskesi

Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur . Sorularınız olursa yorumlarda buluşabiliriz. 

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com
 



 

BENZER YAZILAR

0 Yorum