Dopagu Cilt Masaj Aletleri Kullanıcı Yorumları

Dopagu Cilt Masaj Aletleri Kullanıcı Yorumları

Herkese Merhaba ,
Bugün sizlerle Cilt bakımında önemli bir adım olan masaj bölümünden bahsedelim . Ve oldukça uygun fiyatlı bu titreşimli Dopagu cilt bakım ve masaj aletlerini inceleyelim. Trendyol 'dan aldığım ve aylardır benimle olan her yere de götürdüğüm bu cihazların çalışma şekli ve etkilerini birlikte gözlemleyelim istiyorum. Yazının devamında daha detaylı inceliyor olacağız. 

Dopagu Cilt Masaj Aletleri Kullananlar

Cilt bakımında özellikle kullandığımız serum ve kremlerin daha hızlı etki etmesini hatta hızla emilmesini hepimiz isteriz . Bu yüzden farklı alet veya cihazlar kullanabiliriz. Bende özellikle renklerinden dolayı dikkatimi çeken bu Dopagu markasına ait cilt bakım cihazlarından denemek istemiştim. Bu ürünlerin çalışma prensipleri ciltteki kan dolaşımını titreşimler sayesinde arttırmak ve ürünün etkisini daha da arttırarak cildi sıkılaştırmak.

Dopagu Yüz Masaj Cihazı
Öncelikle cilt bakım cihazlarından yüz masaj aletinden başlayalım. Ürün pille çalışan bir yapıya sahip. Tek kademe olarak kullanabilirsiniz ve yuvarlak başlaığını bastırarak cildinizde yer çekiminin tersi yönünde masaj yapabilirsiniz. Kremlerimi uyguladıktan sonra cihazı çalıştırıp özellikle yukarı doğru masaj yapıyorum. Üründe sevmediğim tek özellik başlığı diğer göz masaj aletindeki gibi keşke metal olsaydı. Çünkü daha soğuk bir etki almayı titreşimle isterdim. Sert bir plastik diyebilirim.

Dopagu Yüz ve Göz  Masaj Cihazı

Dopagu Yüz ve Göz  Masaj Cihazı Kullananlar

Dopagu Yüz ve Göz  Masaj Cihazı Kullananlar

Bir diğer ürün ise göz bakım kremlerinizi ve serumlarınızı daha etkili uygulayabileceğiniz hatta yüz cihazına göre daha çok elimin gittiği bu ürün . Metal ve dönen topcuk sayesinde özellikle kaz ayakları ve göz kenarındaki çizgilerde verimli sonuç alabiliyorum. Soğuk ve titreşimli etkisi hemen geçmediği içinde oldukça güzel bir etki aldığımı söyleyebilirim.

Dopagu Göz  Masaj Cihazı Kullananlar

Ürünlerin 50 civarı bir fiyata sahip olduklarını düşünürsek bence gayet başarılılar diyebiliriz. İkili olarak set halinde de alabilirsiniz. Uzun zamandır kullandığım halde ne renklerinde bir atma ya da cihazlarda bir bozulma yaşamadım . Güzel ve verimli ürünler olduğunu düşünüyorum. Umarım sizde seversiniz .


Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com
 

BENZER YAZILAR

0 Yorum