Lara Karma Tütsü Seti & Palo Santo Tütsüsü Kullanımı

Lara Karma Tütsü Seti & Palo Santo Tütsüsü Kullanımı

Herkese Merhaba ,
Bugün sizlere palosanto ağacından ve tütsüsünden bahsetmek istiyorum. Günlük hayatımda gerçekten hem kokusuna hem verdiği enerjiye bayıldığım için sizlerle paylaşmak istedim . Eminim detaylı olarak merak edenleriniz vardır içimizde:) Peki palo santo nedir ? Bu ağacı özel yapan ne ? Neden neditasyonda ya da alan temizliğinde kullanıyorum birlikte bakalım.

Palo Santo Nasıl Kullanılır ?

Öncelikle Lara Karma'dan gelen tütsü setinden bahsetmek istiyorum . İçerisinde beyaz ve yeşil adacayının yanında biberiye gibi farklı tütsülerde bulunuyor . Özellikle çam olana bayıldım ve yanında palosanto ile geliyor . Özellikle sevdiklerinize enerjilerini temizlemek adına alabileceğiniz şirin hediyelerden bence.

Tütsü ve kullanımı

İçerisinde çıkan palo santo ağaç tütsüleri nedir peki? 

Palo santo; Yüzyıllardır şifasına ve etkisine inanılan bir ağaç türü aslında. Kutsaş ağaç olarak geçen palo santonun şifalı ve mistik aomatik bir kokusu var . Bu sayede alanınızı temizlerken eve de hoş ve kalıcı bir koku sağlıyor ve ben bu etkiye bayılıyorum.

Tütsü ve çeşitleri

Bu şekilde tütsülüklerde de kullanabileceğiniz palo santo ağacının kullanım ömrü de bence diğer tütsülere göre cok uzun. Yani 1-2 dk yanarak tütsülenmesi yeterli ve kalıcı oluyor ki kendiliğinden de sönüyor aslında. İnsanları , nesneleri hatta evimizin her köşesine yayılan dumanı sayesinde alanımızı temizlediğine inanılan palo santo tütsüsünü her gün her ritüelinizde kullanabilirsiniz. 

Tütsü ve çeşitleri

Benim neredeyse tüm meditasyonlarımda benimle olan bazen sakin bir mum ışığı yanında kendimi dinlerken dahi yakarak kokusunu içime çektiğim bu ağaç gerçekten benim için hem büyülü hem de özel bir tılsıma sahip.

Peki Palo Santoyu ne zaman kullanabiliriz? 
Tüm ritüel ve meditasyonlarınızda kullanabilirsiniz.
Sakinleşmek istediğinizde kullanabilirsiniz.
Ev -mekan ve alan temizliğinde kullanabilirsiniz. 
Negatif enerjili insanların enerjisini uzak tutmak adına kullanabilirsiniz. 
Niyet ritüellerinde ya da odaklanmanız gereken bir projeden önce kullabilirsiniz.

Etkisine inandığınız sürece hayatınızın temizlendiğini farkedeceksiniz.


Lara Karma Tütsü seti

Lara Karma Tütsü seti

Diğer meditasyon , tütsü ve doğal taş yazılarıma buradan ulaşabilirsiniz.

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum