Mixup Magic Butter Kullanıcı Yorumları

Mixup Magic Butter Kullanıcı Yorumları

Herkese Merhaba , 
Uzun bir süredir denediğim Mixup ürünlerinden bugün Magic Butter saç bakım yağını inceleyelim istiyorum sizlerle. Saçlar en güzel aksesuarlarımızdan olduğu için bence ekstra bakım ve özeni hakediyorlar diye düşünüyorum. O yüzden benim için saç bakım rutinlerim terapi anlamı taşıyor :) Haydi gelin Mixup Magic Butter ne işe yarıyor buna bakalım.

Mixup Magic Butter Kullananlar

Öncelikle Magic Butter saçınızın ihtiyacı olan tüm vitaminleri içerisinde bulunduran bir saç bakım yağı ve hatta kremi diyebiliriz. Biraz da kremsi bir formüle sahip olduğu için bakım yağları gibi saçı ağırlaştıran ya da yapışık yapan bir formül değil bence. Ancak dikkat edilmesi gereken kullanım yönleri var bunlardan bahsedeceğim sizlere..

Mixup Magic Butter Kullananlar

Magic Butter içeriğinde tam 12 farklı yağ bulunuyor . Bunlar özellikle saç bakımında kullandığımız başta argan yağı olmak üzere , Shea Yağı , Coconut Yağı , Macademia Yağı, Aloe Yağ, Zeytin yağı gibi farklı yağlardan oluşuyor . Özellikle yaz aylarında zararlı güneş ışınlarından da korumayı vadeden bu saç bakım yağını duştan sonra bir nohut tanesi kadar alarak saçlarınızın sadece boy ve uçlarına uygulayarak kullanıyorsunuz. 

Benim bu noktada saçlarım çok ince telli olduğu için en ufak bir bakım kremini dahi duştan sonra uygulamam sönmesine neden olurken bu yağı elimde ısıtıp çok az kullandığımda bu problemin olmadığını farkettim. 

Ancak yine de en en en verimli sonucu duşa girmeden önce diplerinden itibaren boy ve uçlarına uygulayarak aldım diyebilirim. Duştan sonra saçlarım en daha yumuiak ve ipeksi oldular hem de daha parlak olduğunu gözle görülür farkedebildiğim için buna da ağırlık verdim.

Mixup Magic Butter

Her iki kullanım içinde oldukça uygun olan Mixup Magic Butter'in fiyatı da içeriğine göre oldukça uygun . Bu yüzden bakmak isterseniz bence şans verebileceğiniz ürünler arasnda yer alıyor .

Umarım faydalı bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın..

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com
 


 

BENZER YAZILAR

0 Yorum