Ocean Anti- Selülit Jel İncelemesi

Selülit nasıl giderilir?

Herkese Merhaba,
Selülit sanıyorum ki her kadının belli bir yaştan sonraki sorunu olarak karşımıza çıkıyor . Selülitin önlenmesine ait bir çok yazı yer aldığı gibi aslında selüliti tek bir ürünün tamamen gideremeyeceğinden de bahsetmek istiyorum yazıya başlamadan önce. Selülit Kremleri ve jelleri özellikle görüntüü azaltmaya büyük katkıda bulunurken ; oluşumunu önlemeye ve yeni oluşumları yok etmeye yönelik bir takım bilgiler paylaşacağım yazının devamında. Hazırsanız Başlıyoruz.

Ocean Selülit Jeli

Selülit cildimizin elastikiyetini kaybetmesiyle oluşan aslında bir takım portakal kabuğu görüntüsüdür. Bu özellikle genç yaşlı farketmeden ; k,lolu ya da zayıf kişilerin neredeyse %90'un da görülebilrne bir görüntüdür. Sorun olarak nitelendiremeyeceğim çünkü BİZ BÖYLE ÇOK GÜZELİZ. Ancak yine de aynaya baktığımızda kendimizi iyi hissetmek adına bu problemin önüne geçmek ya da bir takım önlemler almak da çok mümkün. Peki bunlar nedir ?

Öncelikle sağlıklı beslenme , bol su içme , yürüyüş yapma, spora zaman ayırma bunlardan bir kaçı iken duştan çıkmadan önce soğuk suyla bacaklara şok etkisi de bunların içinde sayılabilir. Bu tür rutinlerden sonra ise özellikle bir takım kan dolaşımını hızlandıran ürünlere ihtiyaç duyarız. Ocean bu selülit jeli de onlardan bir tanesi. 

Ocean Selülit Jeli Kullananlar

 Duştan çıktıktan sonra özellikle bacaklarıma uyguluyorum bu ürünü. Bacaklarınıza at kılı ile kuru fırçalama yaptıktan sonra da her gece rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hiç bir yan etkisi bulunmuyor üstelik soğuk kış zamanlarına girerken bacakları ısıtarak masaj ve kan dolaşımını arttırıcıı etki verdiğinden bence kullanımı daha da eğlenceli bir hal alıyor. 
İçeriği sayesinde bacakları karıncalandırarak o bölgede hareket sağlıyor ve kan dolaşımını arttırırken selülit görüntüsünü de azaltmaya yardımcı oluyor . Özellikle ürünü spor yapmadan öncede kullanabilirsiniz . Spordan da böylelikle maksimum verimi alabilirsiniz.

Portakal kabuğu görüntüsü her kadının doğasında vardır ve lütfen instagramda gördüğünüz filtreli görüntülerle kendinizi kıyaslamayın. Biz böyle çok güzeliz. Sizi seviyorum.
Sevgiyle Kalın..

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com
 

BENZER YAZILAR

0 Yorum