Ocean Doğal At Kılı Fırça Yorumları


Doğal At Kılı Fırça

Herkese Merhaba ,
Bugün sizinle hem doğal at kılı fırçalardan hem de kuru fırçalama yönteminden bahsetmek istiyorum. Daha sağlıklı ve diri görünen bacaklar için bu uygulama çok işinize yarayacak . Hazırsanız yazının devamında buluşalım..

Öncelikle Kuru Fırçalama Nedir ? 


Kuru fırçalama yöntemi , bacaklardaki özellikle batık sorununa karşı birebir çözümlerden bir tanesidir. Yani batık sorununu çözerken bacaklardaki ölü derilerden kurtulmayı ve dolayısıyla da selülit ve diğer sorunları da önleme de yardımcı oluyor. Bir önceki yazımda bahsettiğim yardımcı ürünlerle de çok işe yaradığını söylemeliyim. 


Kuru Fırçalama Nedir

Kuru fırçalama yaparken en önemli detay doğal bir atkılı fırçanızın olması ve bu fırçayı doğru kullanmanızdır. Özellikle yer çekimi tersi yönde ve ürün uygulamadan bacaklarınızı aşağıdan yukarıya her gün 10 dk ayırarak taramanız hem masaj etkisi yaratarak daha sakin uyumanızı sağlar hem de kan dolaşımını arttırarak üzerine uyguladığınız krem- jel benzeri ürünlerin de daha hızlı etki etmesini sağlar.

Selülit İçin Fırça Önerisi

Bir süredir kullandığım Ocean At Kılı fırçası da sert olmayan kıl yapısı sayesinde nazik bir uygulama sağlıyor . Üstelik diğer yüksek fiyatlı ürünlere göre de fiyatı oldukça uygun fiyatlı. Bu yüzden gözünüz kapalı alabilirsiniz. Hatta eğer hala bir at kılı fırçanız yok ise bence mutlaka göz atın derim. 

Ocean At Kılı Fırça

Selülit önleme konusunda bir önceki ayzıda bahsettiğim detayları da uygulayarak kendinize her gün 10 dk ayırmanız bacaklarınızda gözle görülür sonuç almanıza da yardımcı olurken ; aynada o farkı gördüğünüz sürece devam etmeniz açısından da motivasyon kaynağı olacaktır. 

Ocean At Kılı Fırça Önerisi


Ve bu yazıyı okuyan kişi; 

SEN HER HALİNLE ÇOK GÜZELSİN...

Unutma..


Ocean At Kılı Fırça Kullananlar

Ocean At Kılı Fırça Yorumları

Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Sevgiyle Kalın..

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com
 


 

BENZER YAZILAR

0 Yorum