2022 Abiye Kreasyonları Nasıl Olacak?

2022 Abiye Kreasyonları Nasıl Olacak?

Sezonun değişmesiyle birlikte gardıroplarda da bir yenilenme yaşanmaya başlanıyor ve elbiseler yerlerini kullanışlı modellere bırakıyor. Elbise abiye modelleri şüphesiz ki her zaman giyebileceğiniz olmazsa olmaz parçalardandır. Düğün, nişan, söz törenleri, çeşitli parti ve organizasyonlar için en ideal modellerden biridir.

Sonbahar trendine uyum sağlayan yeni sezon modeller gerek tasarımları gerek göz alıcı pastel tonlarıyla koleksiyonlarda yerini alıyor. Vücut yapınıza uygun, favori renginizi yansıtan modeller; spor, klasik, ışıltılı, günlük gibi tasarımlarla kombinlerinize hareket kazandırıyor. Tül, kadife, pul payet, saten, şifon ve daha birçok elbise abiye tasarımları yenilenen tarzlarıyla modaya yeni bir soluk kazandıracaktır.

Her mevsimde rahatlıkla kullanabileceğiniz birbirinden şık yeni kreasyon uzun ve kısa abiye modelleri sizi günün en şık kadın olmaya hazırlayacaktır. Vücut tipinize uyum sağlayan ve tarzınızı yansıtabileceğiniz modelleri, şık bir çanta ve ayakkabıyla tamamlayabilirsiniz. Saç ve makyajınızı da göz önünde bulundurarak stilinizde son dokunuşları yapabilirsiniz. 2022 abiye kıyafetleri yer ve zamana göre kategorize edebilir konsepte uygun elbiseleri KeiKei koleksiyonlarında bulabilirsiniz.


2022 Abiye Kreasyonları Nasıl Olacak?


En Şık Elbiselerin Baş Tacı Abiye Modelleri Nasıl Seçilir?

Elbise abiye kullanımı modada ihtiyaçlara göre değişen, her yeni tasarımda rağbet gören seçeneklerden biridir. Özel günlerinizde sizi telaşa sokan ve en güzel modeli bulmak için arayışa geçtiğiniz abiyeler ayrıca özen gerektiriyor. Kısa sürede karar verebilmek ve aradığınız modeli rahatlıkla bulabilmek için beklentilerinizi gözden geçirmenizde fayda var. Abiye elbise seçerken, davetin yapılacağı mekâna, konseptine, hava şartlarına ve ortam sıcaklığına ve organizasyonun tarzına göre bir model seçmeniz önemlidir.

Şık abiye düğün, parti, toplantı, davet, mezuniyet ve konuşma yapacağınız her türlü organizasyonda kullanabilirsiniz. Elbise seçiminde; öncelikle vücut tipinizi dikkate alarak beden ölçülerinize uygun olan abiye elbiseyi seçmelisiniz. Vücut tipiniz ve beden yapınız bölgesel olarak değişiklik gösteriyorsa standart elbiselerden uzak durmanız gerekebilir. Özen göstermeniz bir diğer şey ise; kıyafetinizin tamamlayıcısı olan aksesuar seçimidir.

2022 Abiye Kreasyonları Nasıl Olacak?


BENZER YAZILAR

0 Yorum