Biovene Katı Şampuan Yorumları

Biovene Katı Şampuan

Herkese merhaba ,
Bugün sizlerle bence bir yenilik olan ve oldukça ilgimi çeken katı şampuanlardan bahsetmek istiyorum. 
Aslında farklı farklı markalarda görmeye başladığımız bir yenilik olduğunu söyleyebiliriz . Gelin içerik ve kullanımlarına birlikte bakalım. 

Katı şampuan nasıl kulllanılır?

Biovene markasını merak edenler için Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. Katı sabunlara benzeyen bir yapısının olmasının yanında inanılmaz güzel koktuğunu söyleyebilirim. Şampuanlarla Watsons çekimlerinde tanıştım ve hemen denedim açıkcası çok merak ettiğim için. Özellikle temizleme konusunda katı şampuanların daha ekonomik olduğunuzu söyleyebiliriz. 

Farklı çeşitleri bulunuyor ve 4 adet yer alıyor.

Bunlar ;
1. Argan Oil&Mint
2.Coconut-Kerain
3. Biotin-Apple Cieder
4.Citrus Dream 

Katı şampuan nasıl kulllanılır?

Özellikle denediğim Biotin içerikli oldu . Biotini vitamin olarak da sürekli kullandığımı biliyorsunuz . Biotinin saça etkilerini buradan bulabilirsiniz.Normal katı sabun kullanır gibi saçlarınızı ıslatarak bu katı formdaki ürünlerden tercihinize bağlı saçlarınıza sürüyor ve köpürtüyorsunuz . Bu anlamda temizlemesini çok başarılı buldum. Saçlarımı bir sabun gibi kurutmadı bu en önemlisi bir katı formdaki ürüne göre. Ve özellikle kokusu. MUHTEŞEM..

Katı şampuan kullanımı?

 Plastik şişe kullanımını en aza indiren oldukça çevreci bu yenilikçi ürünleri çok sevdim. İnce telli saçları söndürmeden hacimlendiren, canlandıran etkileri var. Yeniden alır mıyım mutlaka indirim dönemlerinde şans veririm.

Watsons mağazalarından bulabilirsiniz..

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum