Nanim.co Birbirinden Güzel Tokalar

nanimco

Herkese Selaammm !
Bugün sizinle birbirinden güzel saç tokalarından bahsedelim mi ? Ben susacağım çoğunda tatlı tokalar konuşacak bence. Özellikle Sevgili Öykü'nün muhteşem girişimini buradan da tebrik etmek istedim hadi gelin yakından bakalım:) 
Öykü'yü dostum olmasının yanı sıra bir kadın girşimci olarak inanılmaz gururla öneriyorum sizlere. Sayfasını buradan takip edebilirsiniz. Yeni bir bebek olan Nanim.co markasının sürekli yeniliklerle dolu olmasını ; her detayıyla kendi ilgilenmesini öyle ilgiyle takip ediyorum ki. Gerçekten emeğine sağlık. Çünkü size bir marka olarak en ince küçük paketleme aşamasından ürünlerin kalitesine kadar değerli olduğunuzu hissettiriyor. 

nanimco

Pinterestte özellikle bu tarz model tokaları çok fazla görüyorsunuz ancak ülkemizde bu çeşit ve kalite anlamında bence Öykü'nün attığı adımlar takdire değer.  Farklı model tokaları tamamen en başından kendi dikerek el emeği hazırlıyor . Öylesine güzeller ki her kesime ; herkese hitap eden model ve çeşite sahip. 

nanimco

Ben sizlere hem çekimlerini yaptığım için hem de favori modellerim olduğu için göstermek istediklerimi seçtim . Daha fazla model ve ürünleri görmek isterseniz sizleri Nanimco sitesine alabilirim.

nanimco

nanimco









Sevgiyle Kalın.

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


 

BENZER YAZILAR

0 Yorum