Purifie Yüz Bakım Kremi Kullanıcı Yorumları

 

Purifie Yüz Bakım Kremi Kullanıcı Yorumları

Herkese Merhaba ,
Sizlere organik bir yüz kreminden bahsetmeye geldim. Özellikle çekimlerini yapmadan önce deneme şansım olan bir ürüne ait marka çekimlerini yaptığım için de ayrıca mutluyum. Organik ürünleri denemeyi ve cildimle iyi anlaştığında da rutin haline getirdiğimde çok seviyorum. Bu yüzden gelin birlikte Purifie Organiz Yük Bakım Kremini inceleyelim. 

Purifie Yüz Bakım Kremi

Ürünle öncelikle bir PR çalışmasında tanıştık. Açıkcası hem deneyimlerimize güvenmeleri hem de her anlamda geri dönüşleri değerlendirmeleri, ilgili olmaları bir markada aradığım en önemli özellik. Öyle ki markaya denerken ürünü dahi sürekli görüşlerimi sordukları için teşekkür ederim. 

Purifie Yüz Bakım Kremi Yorumları

Organik ürünlerin özellikle kokularının çok baskın olmasından dolayı biraz tedirgin oluyordum. İlk gözüme çarpan ise ürünün kokusunun en minimal düzeyde tutulması bu anlamda çok sevdim . 

Vegan bir ürünü olmasının yanında ;Etko Cosmos Organic ve IFC Global Sertifikasyon uluslararası kuruluşları tarafından sertifikalandırılmıştır. Paraben, Silicon, Parafin gibi zararlı kimyasal bileşenler içermiyor.
İçeriğini sevdiğimi söyleyebilirim özellikle cildimde bir reaksiyon veya akneye neden olmadı aksine var olan sorunları çok hızlı çözdü diyebilirim. Hyaluronic asid ve vitamin c içermesi de hem nemlendirme etkisi hem de leke karşıtı özellik göstermesinden dolayı oldukça güzel. Hayvanlar üzerinde test yapmayan bir marka olduğu için de özellikle teşekkür etmek isterim. 
Purifie Yüz Bakım Kremi
  • Ürünü sürdüğüm anda doğal bir gerilme hissi yaşadım bu da doğal botoks etkisi demek oluyor. Sabah ve akşam kullanıma uygun olması da diğer bir güzel özelliği diyebiliriz . Makyaj altı için özellikle çok başarılı .Aloe vera sayesinde cildi yatıştırıyor ve daha sakin ve canlı bir görüntü veriyor. Gün içeirisinde cildin kurumasını engelleyen argan yağı ve hindistan cevizi yağı ile cildi derinlemesine nemlendiriyor. 

Purifie Yüz Bakım Kremi

Bu etkilerinin yanında marka çekimlerini de benim gözümden gördüğünüz için çok şanslı ve mutluyum. Ürünü Trendyol'dan temin edebilirsiniz. 

Purifie Yüz Bakım Kremi

Umarım memnun kaldığınız bir yazı olmuştur . Son olarak ürün bence karma ciltler dahil tüm cilt tipleri için uyumlu cildim karma ve ekstra yağlandırma sorunu yaşamadım üstelik çok güzel nemlendirdi.

Purifie Yüz Bakım Kremi

Sevgiyle Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

1 Yorum