Mixup Caffein Peeling İncelemesi

Mixup Caffein Peeling İncelemesi

Herkese Merhaba!
Öncelikle sizinle buluşmayalı o kadar uzun zaman oldu ki yazmayı çok özledim. Hayatımda büyük bir değişim söz konusu bir süredir taşınma ve iş konusundaki gelişmelerle koşturmaca içerisindeydim. Bugün de güzel bir gelişme daha olunca bunu hem sizinle paylaşmak hem de ürün yazılarını özlediğim için 1 mart baharın gelişini yazıyla taçlandırmak istedim.

İzmir'e taşındım yaklaşık 3 ay önce bu yüzden instagram içeriklerin de aktif kalmaya devam etsem de siteye çok zaman ayıramıyordum :) Neyse ki bomba gibi döndüm diyebilirim siziznle harika haberler paylaşıcam çok yakında....
Ürün yazılarından devam etmek istediğim için bu s,üreçte en çok etkilenen ellerimdi ve bu ürünün faydasını açık ara gördüm. Bu yüzden de hemen paylaşmak istedim. Mixup ürünlerinden oldukça memnunum . Bu ürün cafein içeren bir el peelingi. Peki kafeinli el peelingi gelin detaylıca inceleyelim. 

Mixup Caffein Peeling İncelemesi
Kafeinli el peelingi içerisinde kafein olmasından dolayı elinizin görüntüsünde bir canlılık sağluyor. İçerisinde ise özellikle E vitamini ve bir çok yağ bulundurması nemlendirme ve bu nemin kalıcı olması içinde oldukça vadettiklerini yerine getiren bir ürün olmasını sağlamış.

Elinizdeki hücreleri yenilerken canlandırıyor ve tırnakların uzaması adına eldeki nem dengesini de koruyor . Şeker peelingi gibi düşünebilirsiniz kokusu ve o uygulama sonrasındaki yumuşak hissine bayılarak kullanıyorum. Bir kavanozundaki ürün miktarı da çok fazla olduğu için ben yaklaşık 7 aydır bitiremedim bu anlamda çok da ekonomik bir ürün. 

Mixup Caffein Peeling İncelemesi

Uygulamasını instagram sayfamdan inceleyebilirsiniz . Tırnak bakım yağıyla desteklerseniz çok daha etkili bir sonuç alırsınız diye düşünüyorum . Onunda incelemesini BURADAN okuyabilirsiniz.
Mixup Caffein Peeling Kullanıcı Yorumları

Mutlu ve güzel haberlerde görüşmek dileğiyle..,

Sevgiyle Kalın..

Instagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


 

BENZER YAZILAR

0 Yorum