Pretty Beauty Kapatıcı İncelemesi

Pretty Beauty Kapatıcı İncelemesi

Herkese Merhaba ,
Bugün kapatıcı ailesinden Pretty Beauty markasına ait concealer incelemesini yapalım. Özellikle artık uygun fiyatlı ve oksitlenmeyen , gözaltlarını grileştirmeyen gün boyu bizimle kalan kapatıcılar bulmak çok zor . Hani buluyoruz belki ama pek uygun fiyat olduğunu söyleyemiyorum:) Her neyse konumuza dönelim. Pretty markasına ait çekimleri yaptığım sırada tanıştığım bu kapatıcıyı birlikte inceleyelim. 

Pretty Beauty Kapatıcı İncelemesi

Tasarım olarak ünlü ve yüksek fiyatlı bir kapatıcının tasarımına benzetiyorum ben. Özellikle gold geçişlerini de seviyorum kozmetik ürünlerinde artık benim takipçilerim tasarımlarına önem verdiğimi biliyorlar :) Bu tasarımını da ilk görüntü olarak çok sevmiştim. Farklı ten renklerine ait numaralarının bulunması da çeşit ve kendinize ait no bulma konusunda rahatlık sağlıyor . 

Pretty Beauty Kapatıcı Yorumları

Bendeki renki aslında en açık rengi ancak yazın bir tık daha rahat olduğunu söyleyebilirim . Ürün ağıor bir ürün değil ancak inanılmaz kapatıcı bu yüzden minicik alıp elimle ısıtıp dağıtıyorum çok daha sağlıklı oluyor bu şekilde. Oldukça gün boyu kalıcı çizgilere sabitleme yapmazsanız da çok dolmuyor her kapatıcı kadar dolabilir. Ancak sürdükten sonra hafif değişen yapısı aslında bir miktar pudralıya dönüşüyor o da kapatıcılıkla ilgili bence. Mutlaka altını çok iyi nemlendirmeniz gerekiyor bu arada . Özellikle benim gibi kuru göz altlarınız var ise iyi bir nemlendirme öneririm. 
Pretty Beauty Kapatıcı Yorumları

Sevgiyle Kalın..

İnstagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

1 Yorum