Çeşme'de Butik Otel _Trend Blue Otel

 
Çeşmede Otel Önerisi

Herkese Selam ,
Yaz maalesef aramızdan ayrılırken bu yazın en harika otel önerisini sizinle de paylaşmak istedim. Özellikle ara dönemlerde dahil olmak üzere sürekli açık olan ve Eylül ayında ziyaret ettiğimiz inanılmaz huzurlu bir ortamla buluştuğumuz için deneyimlerimi size de aktarmak istiyorum. Laf aramızda blog yazmayı o kadar özledim ki:))) İnanılmaz özledim istikrarlı bir şekilde döneceğimi umuyorum:) Umarım bu verdiğimiz arada herkes çok mutludur. Hadi gelin sizlere detaylarını anlatayım tatilimizin:) 

Çeşmede Otel Trend Blue Otel

Sevgili PembeDünyam Ümran'n davetiyle ansızın gelişen bir plan oldu bu tatil bizim için:) Canım dostum'n yazısını ve düşüncelerini de buradan okuyabilirsiniz. 
Trend Blue Butik bir otel ve oldukça şirin detaylara sahip özellikle benim gibi fotoğraf çekmeyi seviyorsanız; bu otele en az 3 gün ayırmanız gerekecek:) Biz tatilimizi 2 gün olarak planladık. Otel Çeşme merkeze dolmuşla gidebileceğiniz ama Boyalık plajına 3-5 dk yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Çeşmede gidilmesi gereken yerler

Oturma ve dinlenme alanları ynı zamanda sabahları kahvaltı edebileceğiniz bir alana dönüşüyor . Akşamı ışıl ışıl sabahı rengarenk ve cıvıl cıvıl desek yanlış olmaz. Renklerin muazzam birleşimi sessizlik ve huzurla bütünleşiyor. Trend Blue Otel, tabiki çalışan kişilerin güler yüzü ve cana  yakınlığı tamamen aile ortamında hissetmenizi sağlıyor.

Çeşmede nereye gidilir? Trend Blue Otel

Beni mutlu eden detayların en başında sağlıklı ve doğal bir kahvaltıya sahip olması. Ve bunu çok fazla ürün çeşitliliği ile birleştirerek muhteşem bir şölen sunuyorlar. Hepsi sıcak ve tazecik. Hatta bir tüyo vereyim size reçellerine bayılacaksınız . Çünkü kendileri yapıyorlarmış . Salçasındaki menemen dahil öylesine güzel ki..
  (YEDİĞİM EN TAZE VE GÜZEL TADI OLAN MENEMENDİ:)))

Çeşmede kahvaltı Trend Blue Otel

Tabakların bile uyumu tam olarak Çeşme ambiansını size geçiriyor. 

Çeşmede aile oteli

Çekim yapabileceğiniz çok fazla alan yanında bir küçük de havuzu bulunuyor ben neredeyse tüm vaktimi havuz başında içerik üreterek geçirdim diyebilirim. Bu tatile ve huzura ihtiyacım varmış. 



Çeşme gidilecek yerler
Güneşlenip kitaplarınızı okuyabileceğiniz bir çok hasır konseptte alanları bulunuyor. Hepsini özenle değerlendirdiğimizi söyleyebilirim. Üstelik gerçekten çekim anlamında muhteşem detaylara hakim. 

Çeşme İzmir Tatil önerisi

Arkada ve ileride gördüğünüz üçgen bungalovlardan 2 adet var genelde yoğunluk nedeniyle öncesinde rezarvasyon yaptırmanızı öneririm o odalar hep dolu sanırım :) Ve içerisi muhteşem!

Çeşme İzmir Tatil önerisi

Kahveniz size özel nazar boncuklu bir kahve yanı su bardağının içerisinde çiçekle geliyor ki nazar boncuğu detayına cok dikkat ettim beni aşırı mutlu ve özel hissettirdi biliyorsunuz ki sunum önemli:) 

Çeşmede kahve içilecek yerler

Trend Blue Otel'de Bizim şansımıza Cumbalı Oda müsaitti ve ben gercekten renklerine odanın temizliğine ve detaylarına el işi etamin örtülerine bayıldım! Gerçekten kendinize hediye edebileceğiniz en güzel anlardan . 

Havluları tertemizdi. Banyosu ve oda temizliği de yine aynı şekilde temiz ve hijyenik bir şekilde bizi karşıladı.
çeşme otel öneri

çeşme otel öneri

Cumbalı köşeyi kendime kaptım hemen elbette :D Burada oturup kitap okumak; makyaj yapmak harika inanılmaz güzel geleneksel bir odada kaldık ve benim inancım kaldığımız güzel mekanlar bize güzel enerjili rüyalarla işaretlerini verir . Trend Blue Otel cumbalı odasındaÇok huzurlu ve çok güzel rüyalar gördüm  ;)

çeşme otel öneri


çeşme otel öneri Trend Blue Otel Yorum

Trend Blue Otel Yorum

Öylesine güzel ki Çeşmede mutlaka gitmeniz gereken yerlerin baş sırasında Trend Blue Otel yer alıyor bence. Detayları huzurlu ortamı hem aile hem dostlarınızla vakit geçirmek adına muhteşem bir seçim olacaktır. Tercihiniz Butik ve temiz bir otelde kafanız rahat dinlenmek ise bu oteli incelemenizi tavsiye ederim. 

Trend Blue Otel Yorum

Çeşme'ye gidip kalınacak yerler sırasında benim için en baştaTrend Blue Otel yer alıyor ve mutlaka yeniden gideceğim. Umarım sizin içinde faydalı olmuştur. 

Sevgiyle Kalın..

İnstagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


BENZER YAZILAR

1 Yorum

  1. Canim benim ne güzel günlerdi ya dolu dolu nasil da geçirdik o iki günü bide valla hiç unutamıyorum:)!!! Devami gelsin umuyorum güzelliğim iyiki geldin iyiki güzel anilarimiz oldu 😍🙈🤗🤗🤗

    YanıtlaSil