Cocosh She Bright Palet İnceleme

Cocosh She Palet İnceleme

Herkese Selaaamm! 
Bu yıl nasıl geçti neler oldu size hepsini günlük gibi yazmak isterdim:D Ama biliyorum ki bloguma vakit ayıramama nedenlerim geçerli sebeplerdi. İnstagramda beni takip ediyorsanız hayatımda neler olduğunu, değiştiğini biliyorsunuz. Ancak blog yazmayı öyle özledim ki size bunu şuan tez yazarken ara verdiğim bir anda yazıyorum. Gerçekten çok özledim. Ancak muhteşem çekimlerle aranıza dönüyorum diyebilir miyiz ? Bence evet diyebiliriz. Dönüşü Cocosh She yılbaşı makyajlarınızın vazgeçilmezi olacak palet ile yapalım istedim. Hazırsanız başlayalım.

Cocosh She Palet Bright İnceleme

Yılbaşında ışıltılı makyajları kim sevmez ki? Özellikle bol aydınlatıcı yılbaşı makyajlarına ben özellikle bayılıyorum. Cocosh she bu anlamda öyle muhteşem paletlere sahip ki! Bu highlighter paletinin kendi gibi dış ambalajı da inanılmaz ışıltı doluydu mesela. Kadifemsi dokusu size kalitesini hissettirirken özellikle daha özel bir an sunuyor. Çok severek kullandım zamanında ve tabiki şuan bu halinden eser yok hunharca kullandım :) Ama bu tarz paletleri kullanmadan çekim yapmayı sevdiğim için üzerinde fazlaca söz hakkına sahibim bence.
Cocosh She Palet Bright Yorumlar
Kalıcılıkları ve performansları muhteşem. Özellikle glowy ve ıslak etki alabileceğiniz ve vğcut makyajlarınızda da kullanabileceğiniz şahane bir renk skalası var. Diğer paletlerinde olduğu gibi renkler yumuiak ve kremsi yapıda. Bu da toz toz olup uçmasını engellerken yılbaşı gecesi boyunca ışıldamanıza neden olacaktır. 
Severek kullandığım bir marka ve parasını sonuna kadar hakettiği için içtenlikle öneririm. Sevgiyle kalın :) 

Sevgiyle Kalın..

Instagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum