Skin Master Ginseng Serum Yorumlarım

Skin master ginseng serum

Herkese Merhaba,
Bir süredir kullandığım ve artık bitirdiğim Skin Master markasına ait Ginseng serumdan bahsetmeye geldim sizlere. Özellikle marka çok uygun fiyatlı ve ikincisi 1 TL olarak sık yaptıkları kampanyalarından dolayı ulaşılabilir bir içerik olmasından dolayı çok mutluyum. Hazırsanız detaylarında buluşalım.. 


Skin master ginseng serum

Öncelikle Skin Master markasını Sevgili Nihal (Ojemrujumrimelim) sayesinde tanıdım. Bir hikayesinde üründen çok memnun olduğunu ve bir ginseng seruma başlayacaksanız bu olabileceğinden bahsetmişti. Kendisine sonsuz güvendiğim için hemen aldım tabiki. 2. ürün 1 TL Kampanyası ile denemek istediğim bir kaç ürünü daha aldım onları da denedikçe sizlerle paylaşıyor olacağım. 

Skin master ginseng serum yorum

Ürün ekstra bir kutuda daha oldukça güvenli bir şekilde geliyor. Onu attığım için yazıda yer veremedim. 20 ml ve yaklaşık 1.5-2 ay çok rahat giden bir ürün oldu benim için. Dönüşümlü kullandığım ve rutinimde farklı günlerde yer verdiğim için oldukça uzun süre de gitti diyebilirim. İçeriğindeki Ginsengi izleyen aktif içeriklerde Hyaluronic asid, Niacinamide ve Pathenol olmasından dolayı benim cildimde inanılmaz iyi anlaştı. 


Skin master ginseng serum yorum

Peki Ginseng Nedir? Ginseng serum ne için kullanılır? Kimler bu serumu kullanabilir?
Bu soruların yanıtı aslında basit. 

Ginseng kore cilt bakımının olmazsa olmaz içerikleri arasında yer alıyor Yaşlanma karşıtı bir içerik olmasının yanı sıra, cilt bariyerini de oldukça hızlı onarması ve güçlendirmesi nedeniyle tercih edilen bir içerik. Ginseng özü itibariye içeriğinde C vitamini de bulundurduğu için yaşlanma karşıtı olmasının yanında, cildinizdeki leke görüntüsünü de Niacinamide ile iyi anlaşarak gidermeyi hedefleyen bir içerik.
Ginseng özü sayesinde cildi canlandırarak, dolgunlaştıran ve nemli bir görüntüye ulaştıran bir serum Skin Master Ginseng .

Skin master ginseng serum nasıl kullanılır?

Skin master Ginseng serumu tek başına gece rutininizde kullanabilirsiniz. Ben biraz içerikleri araştırıyorum derseniz peptidlerle iyi anlaştığını ve muhteşem sonuç alabileceğinizi söyleyebilirim. Cildimde bir sivilce yapmadı aksine her sabah ışıl ışıl bir cilt ile uyandım ve yakın çevrem yüzüne ne yaptırdın sorularını sordu . Bu mutluluk verici kesinlikle:) Kullandığınız üründen 1-1.5 ay içerisinde kalıcı sonuç almanız için düzenli kullanmak gerekiyor ancak bu Skin Master Ginseng serumu ilk haftadan itibaren net gözle görülür sonuç alarak zaten bırakamıyorsunuz. 

Skin master ginseng serum kullanımı

Cildinizdeki yaşlanmanın önüne geçmeniz için net bir Ginseng serumu rutininize eklemenizi öneririm. Özellikle dikey kırışıklıkların başlangıç evresinde 25'li yaşlardan sonra kullanabilirsiniz. Cildinize hassasiyet verecek bir serum ya da içerik değil kendisi. Aksine ne zaman kullanırsanız parlayacağınız bir serum. İçerik bilgisini ekliyorum. Panthenol sayesinde cilt bariyerinizi güçlendirirken, sivilce akne oluşumunu da iyileştirici bir özelliği var . Niacinamide sayesinde cildinizdeki lekeleri açma özelliği var bu en çok sivilce lekelerinizde geçerli. Ve son olarak hyaluronic asid sayesinde neme doymuş, dolgun bir cilt görüntüsüyle sıkılık sizi bekliyor olacak. 

Skin master ginseng serum kullanım önerisi
Gece yatmadan önce cildinizi hafif bir suyla nemlendirip uygulama yaparsanız, Hyaluronic asid o nemi daha rahat ve kolay tutacaktır. Markayı 2. ürün 1 TL ile yanında kendi nemlendiricisiyle kullandım. Onunda bir sonraki yazıda detaylarını bulabilirsiniz. Kullananlarınız var ise kendinde gözlemlediği etkilerini yazmasından mutlu olurum. 

Skin master ginseng serum kullanıcı yorumu


Skin master ginseng serum kullanıcı yorumu
Hızlı ve hemen emilen özelliğinden de bahsetmeden geçmeyeyim. Yazının sonunda inanılmaz sevdiğimi ve yedekli stoklu olarak ilerleyeceğimi de eklemek isterim. Kendinize çok iyi bakın..:)

ginseng serum nasıl kullanılır?


Sevgiyle Kalın..

Instagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




 

BENZER YAZILAR

0 Yorum