Bee Beauty Falling in Love Kullanıcı Yorumları

bee beauty falling in love parfüm

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır vakit bulamadığım için bloğuma yazı yazamıyordum ancak istikrarlı olarak geri döndüm inanıyorum:) Açılışı da bu uygun fiyatlı bir marka olan Bee Beauty markası ile yapalım dedim. Gratisin kendi markası olan Bee Beauty markasına ait parfümleri hem seviyorum hem de uygun fiyatlı ulaşılabilir olduğunu düşünüyorum. Hazırsanız detaylarında buluşalım.) 

bee beauty falling in love parfüm yorumları

Özellikle Mart ayında Kadınlar günü nedeniyle ortaya çıkan bir parfüm setiydi. Set olarak yanında tatlı bir kutu ve içerisinde simli vücut spreyi de vardı ancak kutusunu atmışım o yüzden bu şekilde yazmak istedim. Bu şekilde avantajlı setleri cok seviyorum cünkü toplam 74 TL gibi bir fiyatı vardı. Günümüzdeki parfüm fiyatları maalesef ucmus durumda. 

bee beauty falling in love parfüm kullananlar

Parfüm zevkiniz hafif çiçeksi ve şekerli kokulardan yana ise bu parfümü çok seversiniz. 
Üst notalarda; limon, bergamot, portakal.
Orta notalarda; orkide, yasemin.
Alt notalarda ise; karamel ve vanilya bulunuyor. 

bee beauty falling in love parfüm kullananlar
50 ml ve oldukça da büyük bir ürüne göre uygun fiyatlı. Tek olarak satılıyor mu bilemiyorum ancak bence mutlaka göz atın derim. Denk gelirseniz şans verebilirsiniz. Yaklaşık 5-6 saat buram buram kokusu kendime de gelmişti. 

bee beauty parfümleri

Sevgiyle Kalın..

Ürün ve fotoğraf çekimleri için mervecetinofficiall@gmail.com' dan iletişime geçebilir ve ürün fotoğraf çekimlerimi; Portfolyo tıklayarak inceleyebilirsiniz. 

Instagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com


 

BENZER YAZILAR

0 Yorum