The Sun Project Görkito Güneş Kremi

The Sun Project Görkito Güneş Kremi

Herkese Merhaba,
Yaz yaklaştıkça benim güneş kremlerini stoklama dönemimde yaklaşıyor diyebilirim :) Kışın dahi evde güneş kremi kullanmaya yaklaşık 3 yıl önce başladım. Etkileri konusunda bu kadar bilinçli olsaydım yıllar önce başlardım. O yüzden evde dahi olsanız mutlaka güneş kreminizi eksik etmeyin diyerek Görkito markasına ait yeni sayılabilecek The Sun Project Güneş Kreminden bahsetmeye geldim. The Sun project son zamanların bence en popüler aynı zamanda en iyi güneş kremlerinden bir tanesi benim için . Hazırsanz detaylarına geçebiliriz. 


The Sun Project Görkito Güneş Kremi

Görkito markası Görkem Karman'ın çıkarmış olduğu geniş ürün yelpazesine sahip bir güzellik markası aslında. Bakım ürünlerinin yanı sıra kozmetik ürünleri de özelikle makyaj süngerini de bayılarak kulllanıyorum. The sun Project Güneş kremi de bakım kategorisindeki en sevilenler arasında yer alıyor. Tüm cilt tiplerine ujgun ve yüksek bir korumaya sahip SPF 50 içeren bu The Sun  Project güneş kremi bana La Roche Posay kullanmayı erteletti diyebilirim. Ve fiyatı şaka gibi uygun bir fiyata . 

The Sun Project Görkito Güneş Kremi  Yorumları

Özellikle La Roche ile kıyasladım çünkü en sevdiğim güneş kremidir benim için. Ancak aynı etkileri ve korumayı Görkito markasına a,t The Sun Project güneş kremi ile de alınca onu stoklamayı bırakarak bunu stoklamaya başladım:) Ne de olsa yaz geliyor günde 3- 4 kez gneş kremi tazeleyeceğim günlerim de başlıyor diyebilirim. Cildim karma olmasına rağmen asla ne kusma ne topaklanma ne de sivilcelenme gibi bir durum yaratmadı bende. 
Üstelik istediğim ıslak ve nemli görüntüyü de bana verdiğini söyleyebilirim.

The Sun Project Görkito Güneş Kremi  Kullananlar



İçeriğinde bulunan çinko oksit, yeşil çay estratı, üre ve B5 cildi hem onarım sağlarken hem de güçlü bir antioksidan içerik oluşturarak cildin daha genç görünmesine ve esnekliğini arttırmasına yardımcı oluyor. Çinko oksidin bulunması sayesinde sebum dengenizi korurken bu sayede sivilceye karşı da cildinizi korumuş oluyor. B5 benim en sevdiğim içeriklerden çünkü cildimi yatıştırdığından dolayı bakım rutinimde de sürekli benimle olan bir içerik aslında.  

Ürün içeriği: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Zinc Oxide, Cyclopentasiloxane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Glycerin, Phenoxyethanol, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Ceteareth-25, Urea, Panthenol, Camellia sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, EDTA, Sodium Hyaluronate 

The Sun Project Görkito Güneş Kremi  Kullananlar

Özellikle indirim zamanlarında öyle uygun bir fiyata düşüyor ki stoklu almanızı öneririm. Benim cildimle çok iyi anlaşan ve hatta makyaj altında da oldukça güzel bir zemin oluşturan güneş kremi oldu. Favorilerim arasına girdi bile :)

Sevgiyle Kalın..

Ürün ve fotoğraf çekimleri için mervecetinofficiall@gmail.com' dan iletişime geçebilir ve ürün fotoğraf çekimlerimi; Portfolyo tıklayarak inceleyebilirsiniz. 

Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum