Watsons Love My Glow Collagen Maske Kullanıcı Yorumları

Watsons Love My Glow Rejuvenating Sheet Mask Collagen

Herkese merhaba , 
Kağıt maskeleri hepimiz seviyoruz biliyorum:) Özellikle pazar akşamları bakım rutinlerinin vazgeçilmezi oluyor. Kore ürünleri de son 2 yıldır radarımda diyebilirim. Watsons mağazasında bulabileceğiniz bu kağıt maskeyi de birlikte inceleyelim. Özellikle kore ürünlerini seviyorsanız bu kağıt maskeyi de çok seveceksiniz bence .


Watsons Love My Glow Rejuvenating Sheet Mask Collagen Yorumları
Watsons Love my Glow Collagen maske içeriğindeki yüksek hyaluronic asid sayesinde cildi inanılmaz nemlendiriyor ve kullanıldığı sürede cilde aydınlık, canlı bir bitiş sağlıyor. Bunu ertesi gün de çok rahat hissediyorsunuz. Kendisi bir nem bombası . İçeriğinde bulunan kolajen , hyaluronic asid ve Jeju kaynak suyu cildinize nemi depoluyor. Özellikle kullanmadan önce yüzünüzü bir su ile nemlendirmeniz Hyaluronic asidi cildinize kitleyecektir. Ürün paraben,renklendirici ve alkol da içermiyor bu anlamda da çok seviyorum.

Watsons Love My Glow Rejuvenating Sheet Mask Collagen

Hyaluronik Asit: Cilde yoğun miktarda nemlendirme sağlar.

Jeju Kaynak Suyu: Kore'nin Güney kısmında bulunan, temiz doğası ile tanınan Jeju Adası'ndan gelmektedir.

Kolajen: Cildi gençleştirmeye yardımcı olur.

Cildiniz kuru ve karma ise çok seversiniz. Temiz cildinize uygulamanız çok önemli. Ve özellikle ürün içerisindeki serumu bence tüm boyun ve cildinize de en son geçebilirsiniz daha iyi bir sonuç alacaksınız. 

Watsons Love My Glow Kağıt Maske İncelemesi

Bakım rutinlerinize kağıt maske eklemek isterseniz bu uygun fiyatlı ve zaman zaman 1 al 1 öde kampanyasına da giren maskeye bakabilirsiniz. Özellikle indirim zamanlarında stoklamak için harika oluyor. 

Watsons Love My Glow Kağıt Maske İncelemesi

Sevgiyle Kalın..

Ürün ve fotoğraf çekimleri için mervecetinofficiall@gmail.com' dan iletişime geçebilir ve ürün fotoğraf çekimlerimi; Portfolyo tıklayarak inceleyebilirsiniz. 

Instagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com






 

BENZER YAZILAR

0 Yorum