Garnier Çift Fazlı Makyaj Temizleme Suyu

Merhaba Galaxy Ailesi,
Sizlere bugün Garnier markasına ait çift fazlı makyaj temizleme suyundan bahsetmek istiyorum. Kendisi ile yaklaşık 8 ay önce Migros indiriminde tanışmıştım ve 8 ay içerisinde bazen indirimi bile beklemeden aldığım bir ürün oldu. Öncelikle çok bereketli bir ürün ve kolay kolay bitmiyor bu anlamda sevdim ve bittiği an da yedekliyorum çünkü tek anlaştığım ürün kendisi oldu:)


Öncelikle Argan yağı içeren Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ile suya dayanıklı ve uzun süre kalıcı Makyajı zevkle çıkarmak için etkili bir çözüm sunuyor.Makyaj temizleme pamuğunuza biraz döktükten sonra göz ve yüz makyajınızı kolaylıkla çıkarmayı vadediyor.
Ve özellikle kirpiklerinizi çıkarırken döken rimeller için birebir diyebilirim. Kolaylıkla temizlendiğini göreceksiniz. İçerisinde bulunan Argan yağı cildi rahatlatıyor ve nem dengesini koruyor . Cildim karma olduğu halde ben rahatsız olacağım bir durum yaşamadım .


Ve 400 ml olmasını da çok seviyorum kolaylıkla bitmeyen ve yarı yolda bırakmayan ayrıca fiyatına göre performansı harika olan bir ürün oldu benim için.. İçeriği hassas ciltler için uygun ve dermatolojik olarak testten geçirilmiş olması da beni diğer cezbeden özellikleri arasında.. Özellikle Maybeline Last Sensatıonal maskarasının kullanımından kaynaklı kirpik dökülmelerim bu üründen sonra son buldu .
Sizlerde her makyajı kolaylıkla temizleyen bir ürün arayışında iseniz mutlaka şans vermenizi isterim. İnstagram hesabımdan beni takip edebilir ve paylaşımlarımı buradan tıklayarak takip edebilirsiniz. Tekrar görüşmek üzere mutlu akşamlar:)

BENZER YAZILAR

0 Yorum