'Avonla Meydan Oku' Paket İncelemesi


Merhaba Galaxy Ailem ,
Avon Beauty Club Ailesi'nin yine harika sunumuyla Temmuz ayında bir paket gelmişti .. Ürünlerin hikayesinden ve size paketin içeriğinen bahsetmek istiyorum.. Hadi başlayalım :)) 




Ürünlerin birleştirilme hikayesi harika … Avon bu paket de pahalı ve bilindik markalara meydan okumuştu. Ürünlerin yorumlarını sonraki yazılarında paylasıcam tabiki ama bu paketin yorumunu simdi konuşalım sizlerle.. Fotoğrafta görülen modelin sol tarafına çooo..ook ünlü bir markanın ürünlerini kullanılarak yapılmış bir makyaj , sağ tarafına ise pakette bulunan uygun fiyatlı Avon ürünleri ile yapılmış bir makyaj var.. 



Sonuç ?? İki makyaj birebir aynı , yani demek oluyor ki güzel makyajlar yapabilmek için illaki pahalı ürünler kullanmanıza gerek yok :) Avon uygun fiyatlı ürünleri ile de çok güzel makyajlar çıkarabilirsiniz :) 

Gelelim paket içerisinde bulunan ürünlere ;

Avon RED BRICK Lipliner , Kaş Kalemi , Göz Kalemi

Avon PLUM POP Allık

Avon True Color Kapatıcı 

Avon RED SUPREME Lipstick

Avon True Color Fondoten 
Avon True Color Mocha Latte Far Paleti 
Avon Mark Maskara
Yani kısaca ürünlerden bazıları normalde de severek kullandığım ürünlerdi ve bu pakete ve sunumuna bayıldım. Yakında sizler için detaylı inceleme yazıları hazırlayacağım sorularınız var ise yorum bırakabilirsiniz ve beni instagramdan takip edebilirsiniz... Sevgiyle Kalın :) 

BENZER YAZILAR

0 Yorum