Loreal Paris Back To Bronze İncelemesi

Loreal Paris Back To Bronze İncelemesi

Herkese Selam,
Yaz gelince bronzluk akla gelir ki yüz için de makyajda vazgeçilmezim kesinlikle Bronzerlar oluyor. En sevdiğim bronzeri sizinle paylaşmak istedim. Loreal Paris Back To Bronze daha yakından bakalım.

Loreal Paris Back To Bronze Kullananlar

Geçen Yaz sezonundan beri favorim olan şahane bir ürün Loreal Back To Bronzeç Hem Nars Laguna 'ya muadil gösterilmesi (Ki fikrim yok denemedim:) Hem de renk tonu olarak beni çok fazla çeken bir ürün. Beyaz tenli iseniz ve kontur bronzer anlamında bir ürün arıyorsanız sizi yarı yolda bırakmayacak muhteşem bir ürün diyebilirim. 

Loreal Paris Back To Bronze Yorumlar

İçerisinde ışıltı bulundurmayan ve oldukça doğal bir bronzluk ve gölge oyunları yapan bir ürün. Çok severek kullanıyorum tozlu ve ya çamurlu durmuyor . Ayrıca oldukça da kalıcı . Sizin için Swatchlarını ekliyorum. Zaman zaman indirimler ile birlikte 60 TL civarına düşüyor bakabilirsiniz . Son zamanlardaki zamların güncel durumu hakkında maalesef çok bilgim yok.

Loreal Paris Back To Bronze Yorumlar

Swatch fotisini aşağıda ekliyorum size. ışıltılı gibi görünme nedeni tamamen ışık kaynaklı bir durum sanırım :) Mat ve soğuk tonlarda bir bronzer..

Loreal Paris Back To Bronze Swatch

Sevgiyle Kalın..


Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın:)


Instagram: Galaxy_eskizisecimleri 
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

0 Yorum