Bebak Shimmer Işıltılı Vücut Spreyi

Bebak Shimmer Işıltılı Vücut Spreyi
Bebak Shimmer Işıltılı Vücut Spreyi
Selam,
Bu yazın güzel ışıltısını herşeye rağmen üzerimizde hissedeceğimiz günlerin yakın olduğunu hayal ederek bu yazıyı hazırlıyorum sizlere . Covid-19 u bir şekilde atlatabilirsek kafamızı dinleyebileceğimiz yerlere gittiğimizde size ışıl ışıl bir sprey önerim olacak. Geçen yaz bronzlaştığımda bu spreyle bütünleşmiştik. Bebak Shimmer Spreyi birlikte inceleyelim:)


Bebak Shimmer Işıltılı Vücut Spreyi Yorumlar

Bebak ürünlerini aslında hiç denememiştim bu sprey ilk oldu diyebilirim. Sanıyorum ki Gratisten almıştım. Şahane bir vücut spreyi üstelik kokusu da harika. Ben yaz akşamlarında bacaklarıma ve kollarıma sıkıyordum. Bazen bebek yağı ile sağladığım o bronz ışıltıyı bazen de şipşak Bebak Shimmer ile sağlıyordum. Rengini aşağıda bırakıyorum sizlere şuan koyu gibi görünse de kesinlikle hafif bir bronzluk ile birleştiğinde şahane sonuçlar çıkıyor.

Bebak Shimmer Işıltılı Vücut Spreyi Kullananlar

Ben en çok oraya buraya bulaşır mı korkusuyla denemiştim ama hemen sabitleniyor ve asla bulaşmıyor . Yine de döndüğünüzde bir ıslak mendille bacak ve kollarınızı silmenizi öneririm yattığımda bu şekilde izi geçiyor mu denemedim. Ama gün ve akşamı geçirmek için hem iddaalı hem de sizi disko topuna çevirmeyecek kadar doğal bir ışıltılı. Bayılıyorum.
Güncel fiyatını bilmediğim için buraya eklemiyorum ama mağazaların online sitesinden bakabilirsiniz.

Bebak Shimmer Işıltılı Vücut Spreyi

Bebak Shimmer Işıltılı Vücut Spreyi

Denerseniz bana yazmayı unutmayın :) Sağlıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com

BENZER YAZILAR

0 Yorum