Nyx Phoenix & Revolution Fire Karşılaştırma

Nyx Phoenix ve Revolution Fire Far Paleti

Herkese Merhaba,
İnstagramda bir takipçimin sorusu üzerine bu yazıyı yazmaya karar verdim. Daha önce her iki paleti de daha ayrıntılı incelemiştik ama bir de tek yazıda karşılaştıralım istedim. Revolution Fire ve Nyx Phoenix Far Paletleri birbirine görüntüde olduğu kadar performans da da muadil mi birlikte inceleyelim:)


Nyx Phoenix ve Revolution Fire Kullananlar

Her iki paletde renkler olarak aslında birbirine çok yakın. Boyut olarak Nyx daha avantajlı gibi görünse de aynası bakımından da Revolution daha avantajlı aslında :) İki palet de kırmızının tonlarını içeren ve renkli anlamda makyaj yapmak isteyenler için oldukça kullanışlı olduğunu düşündüğüm paletler. Ve ikisi de performans anlamında çok iyi. Birbirleri için kıyaslayacak olursak Nyx Phoenix ile başlayalım:)

Nyx Phoenix ve Revolution Fire Eyeshadow Palette

İçerisinde 16 renk bulunuyor ve fosforlu kırmızı dan turuncuya hatta siyaha kadar farklı tonlar bulunurken günlük renkleri de içerisinde barındırıyor . Swatchlarını aşağıda ekliyorum. Karışması , performansı , kalıcılığı oldukça yüksek bir palet . Renkleri ilk fırçada alabiliyorsunuz.
Nyx Phoenix ve Revolution Fire Swatch

Nyx Phoenix ve Revolution Fire Swatch

Nyx Phoenix ve Revolution Fire

 Revolution Fire palette ise 18 renk bulunuyor ve aslında farklılaşan iki renk Lava ve Bonfire renkleri . Lava harika bir kavuniçi rengi Bonfire ise daha açık ve paletin en açık rengi. 

Bu palet içerisinde Nyx ile kıyasladığımızda siyahın pigmentini tam olarak Nyx kadar veremediğini söylemek mümkün. Ama yine de simsiyah etkiyi görebiliyorsunuz. Kalıcılık anlamında ikisi de aynı sayılabilir. Fakat Nyx'n bir tık daha tozutma yaptığını söyleyebilirim.Swatchlarının da daha kremsi ve homojen dağıldığını söylemek mümkün .

Nyx Phoenix ve Revolution Fire Swatch

Nyx Phoenix ve Revolution Fire Swatch

Nyx Phoenix ve Revolution Fire Swatch

İki palet de benim için oldukça kullanışlı ikisine ihtiyacınız var mı elbette yok :) Bence indirimde hangisi denk gelirse zevkinize hitap ediyorsa bakabilirsiniz.
Sağlıkla Kalın..

Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

0 Yorum