Huncalife Color Illusion BB Krem İnceleme

Huncalife Color Illusion BB Krem İnceleme

Herkese Merhaba ,
Bir süredir denediğim Huncalife BB krem önerisi ile geldim bugün size. Cildinde aydınlık bitişi sevenlerin çok beğeneceği ıslak ve parlak bir bitişe sahip Huncalife BB kremi birlikte inceleyelim.

Huncalife Color Illusion BB Krem Kullananlar

Huncalife ürünleri ile tanışalı uzun zaman olmadı aslında ama denediğim ürünlerden memnun kaldıkça markaya karşı sempatim oldukça arttı diyebilirim. Şu ana kadar denediğim hiç bir ürün beni mutsu etmedi . Bu aralar da evde makyaj yaptığım zamanlarda elimin gittiği bir ürün olan Huncalife BB kremi de sevdiğimi söyleyebilirim. 

Huncalife Color Illusion BB Krem Yorumlar

Hızla yaz aylarına girerken elim hiç fondotene gitmiyor açıkcası BB kremleri daha çok seviyorum. Tabi bir dip not : Sivilce yapmıyorsa:) Evet sivilce yapmaması çok önemli bu üründe de ıslak bitişine ve nem vermesine rağmen bir sivilce oluşumu yapmadı . SPF15 içermesinin yanında içerisinde Calendula , Vitamin A ve E , Macadamica ve Jojoba gibi yüksek nem veren içeriklerde var. Bu anlamda hem cildi beslerken hem de cilt tonunu eşitlemesini çok sevdim.

Huncalife Color Illusion BB Krem Kullanıcı Yorumları

Aşağıda sizin için swatchlarını ekliyorum. Oksitlenmedi ve açık tenli iseniz bu ürünü seversiniz bence bende ki rengi Light to Medium AÇIK-ORTA arası bir renk. 
Huncalife Color Illusion BB Krem İnceleme

Islak bitişini ve kapatıcılığını aşağıdaki fotoğraftan görebilirsiniz kesinlikle sevdiğim bir ürün oldu. 

Huncalife Color Illusion BB Krem İnceleme
Sağlıkla Kalın..



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

0 Yorum