Revolution Kind Heart Far Paleti İncelemesi

 Kind Heart Far Paleti İncelemesi
Herkese Merhaba ,
Geçenlerde Watsons online sitesine yeni eklenen ve 19.90 TL fiyatıyla dikkatimi çeken Kind Heart Far Paletini incelemek için sipariş vermiştim , 3 gün içerisinde elime ulaştı ve sizinle incelemek istedim. İsterseniz birlikte Detaylarına bakalım.

 Kind Heart Far Paleti İncelemesi

 Kind Heart Far Paleti Kullananlar


Tasarım olarak daha önce incelediğim You Are The Revolution Far Paleti ile birebir diyebilirim . Bu gold ambalaja sahip ve yine uzun bir aynası var içerisinde toplam 8 renk bulunuyor. Bu palet daha sıcak tonlardan oluştuğu için açıkçası çok sevdim. Yapısı yine tozutma sıfır ve oldukça kremsi ve yüksek pigmente sahipler .. 

 Kind Heart Far Paleti Renkleri Ve Yorumları

İçerik bilgisini sizin için aşağıda ekliyorum.

 Kind Heart Far Paleti İncelemesi

 Kind Heart Far Paleti Renkleri Ve Yorumlarım 

Kind Heart Kullanıcı Yorumları
Renklerine daha yakından baktığımda içerisinde hiç mat renk yok diyebilirim. En sağda yer alan koyu renk bile hafif ışıltılı bir bitiş e sahip çok hafif. Diğer ilk baştaki ve işaretlere sahip renklerin tamamı ışıltılı iken en sondan bir önceki mor-lila farklı yansımalara sahip renk paletin yıldızı ! Aşırı pigmentli ve sanki sıkıştırılmış bir yapıda ! Yazın tatillerinizde çantaya atmalık renk seçimleri !


 Kind Heart Swatch Ve İnceleme

 Renklerin Swatchlarınızı sizin için aşağıda ekliyorum. Renk ışık gelişinde değişmeler gözlemleyebilir bu ara biraz hava değişik ilerliyor :D Ayrıca dün gün içerisinde evde makyajı denedim evde olduğumdan mı bilmiyorum ama yaklaşık 9 saat göz kapaklarımdan uçma ve bozulma bile olmadı ! Işıltılı ve kremsi olmasına rağmen oldukça kalıcı ve başarılı bir palet bence.

 Kind Heart Far Paleti İncelemesi RENKLER



 Kind Heart Far Paleti Swatch

 Kind Heart Far Paleti İncelemesi


 Kind Heart Far Paleti İncelemesi

Umarım sevdiğiniz bir yazı olmuştur . Sevgiyle Kalın.

Bunlarda ilginizi çekebilir;




Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :).. 
Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi
PR-İLETİŞİM
galaxyeskizisecimleri@gmail.com








BENZER YAZILAR

2 Yorum