Wet n Wild Hello Halo Aydınlatıcı İncelemesi 'Koleksiyon'


Selam!
Biraz da koleksiyon ürünlerinden gidelim istediğim için Wet n Wild ailesinden en son gelen koleksiyon Hello Halo Aydınlatıcı Koleksiyonuna bir göz atalım istiyorum. Bu tür koleksiyonlar çok nadir ve sınırlı sayıda geldiği için açıkçası kesin denemek için almaya çalışıyorum. Çünkü düşünmek için zaman ayırdığınızda ve almaya karar verdiğinizde maalesef yeniden bulamıyorsunuz :) 



Bu yüzden koleksiyona ait beyaz tenlilerin çok rahat kullanacağı bu iki ürünü almaya karar vermiştim. İnceleme yazısı biraz geciktiği için üzgünüm ama malum işler yoğundu bu aralar evde olduğum için hepsini sizinle incelemeye çalışıyorum :)

Ürünler aslında blushlighter olarak geçiyor. Bu ne demek peki? Aydınlatıcı olarak kullanabileceğiniz gibi allık üzerine de ışıltılı görünüm vermek için kullanabilirsiniz. Bence yola çıkma fikri şahane ! Aydınlık allıkları blushtopper olarak kullanılan aydınlatıcıları da bir o kadar seviyorum ben.


Çekimleri yaparken akşam güneşini yakaladığımız için renkler biraz parlak olabilir. Ama filtresiz ve ışık ayarlarıyla oynamadan size sade çekim yapmak istedim. 


İlk Hello Halo Blushlighter ismi 'After Sex Glow' :) Oldukça yaratıcı ama bir o kadar da tatlı bir isim olduğunu söylemek mümkün. Biraz daha gold ve şeftali tonlarında bir ürü bu . Açık tenlilerin çok seveceği ve kolay kolay da bulunamayan renklerden :)


 Işığı biraz daha yatay yakalayarak size yakından çekimlerini de ekliyorum.

Swatchlarını aşağıda ekliyorum. 


Diğer ürün ismi ise 'Highlight Bling ' Rengi muhteşem ! Yazın elimden düşmeyecekler eminim bundan çünkü oldukça güzel ve kullanışlı renklere sahipler. Tasarım olarak aslında iki aydınlatıcı panı sahip olması da beni oldukça mutlu etti . Böyle kullanışlı ürünleri özellikle seyahatlerimde daha çok tercih ediyorum.

 Daha beyaz ve pembe alt tonlarına sahip bir aydınlatıcı bu renk .. Açıkçası serideki diğer 2 renk ten rengime uymayacağını düşündüğüm için onları almadım.




 Yaklaşık 1 ay önce geldiği zaman 49 TL yerine indirimle sanıyorum ki 33 TL 'ye almıştım. Tek aydınlatıcı için tercih edilmese bile 2 renk için fiyatının oldukça uygun olduğunu söyleyebilirim. Online sitelerinde Gratis'te hala kalmış ise bakabilirsiniz.

Umarım faydalı bir yazı olmuştur sizin için . Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın. Sağlıkla Kalın :)


 Bunlarda dikkatinizi çekebilir;





Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com



BENZER YAZILAR

0 Yorum