Avon& Lcw Vision İşbirliği



Herkese Yeniden Merhaba ,
Dün Avon Beauty Club ailesinden yine şahane bir paket geldi . Bende hemen sizin için yazısını yazmak istedim. İnstagram da size gösterdiğim yazın kurtarıcı parçası Siyah ve Beyaz fularlarıma kırmızı ve geçen sene arayıp tarayıp bulamadığım şahane fular gelmiş. Avon Ünlü Makyaj Artisti Sevgili Melis İlkkılıc'ında favorileriyle Mart ayı boyunca LCWaikiki.com 'Un LcwVision &Avon butiğinde yer alacak. Bu kombinleri kaçırmamak için şimdi Lcwaikiki.com 'da keşfe çıkabilirsin :)
 Bu işbirliğinin parçalarından prizmatik ruj oldukça ilgimi çekti . Kusursuz bir tasarıma sahip ve dudak kalemi kullanmadan da çok rahat uygulama yapabiliyorsunuz. Rengi şahane ! Avon'un her seferinde bizler için böylesine mükemmel paketler hazırlamasına bayılıyorum kutularındaki özen verdikleri değerle örtüşüyor ve oldukça mutlu ediyor. Yeni ürünlerini de sizlerle birlikte keşfetmek de oldukça güzel benim için..

 Gelen makyaj ürünlerine daha yakından bakalım istiyorum.


 Daha önce sizinle incelemesini yaptığımız Glimmer Stick lerden bu kez Black Ice rengi gelmiş simli koyu bir gri diyebilirim. Yapılarını ve diğer renklerini merak ediyorsanız diğer yazımı inceleyebilirsiniz .

Mark Maskara ise Kirpiklerinize 3 aşamalı hacim verebileceğiniz şahane bir maskara yılların efsanesi diyebilirim. Zaten kullandığım bir maskara olmasına karşın yedeklemiş olmaya da ayrıca sevindim.



Avon'un Yeni Çıkan Legent Mat Rujlarından Legendary rengi ise şahane bir kırmızı -narçiçeği tonu. Ambalajından oldukça kadife ve kırmızı duruyor ama sürdüğünüzde rengi bir ton kadar açılıyor oldukça güzel bir kırmızı tonu :)



 Veee siyah ve beyazını bayılarak kullandığım tüm yazı tatilde bu aksesuarla geçirdiğim fularların kırmızı rengi ! Bayıldımmmm! Ne çok aramıştım bir bilseniz ! Öylesine çok istedim ki sanırım evrene msjım çok önceden gitmişti :)) 

 
 Legend Mat Ruj ve Glimmer Stick Göz Kalemine ait Swatchları da aşağıda ekleyerek yazımın sonuna geliyorum. Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olmuştur :) 

 Sevgiyle Kalın...

Bunlarda İlginizi Çekebilir;



Beni Sosyal Medya Hesaplarımdan Takip Etmeyi Unutmayın :)..

Youtube:Galaxy Eskizi
Pinterest:Galaxy Eskizi

PR-İLETİŞİM

galaxyeskizisecimleri@gmail.com




BENZER YAZILAR

0 Yorum